This project is read-only.

SPCarousel not working

Nov 15, 2012 at 3:23 PM

Many thanks for the web part, but am having some problems with it at moment.

I am using SP2010 enterprise and installed using powershell etc, activate on the my publishing site as per the instruction and used the CarouselLibrary as per the instructions and added 2 image in the library with name URL Description etc and nothing works.

In the 14 hive log I found the following error:

11/15/2012 14:51:01.15  w3wp.exe (0x2148)                        0x22B4 SharePoint Foundation          Topology                       8xqz Medium   Updating SPPersistedObject DeploymentConfig Name=90e242f9-d9fc-46ce-a1a0-70426fae63d4. Version: -1 Ensure: False, HashCode: 28282175, Id: a2deeb65-6ee1-40dd-b926-4facf0641af2, Stack:    at Microsoft.SharePoint.Administration.SPPersistedObject.BaseUpdate()     at Microsoft.SharePoint.Administration.SPSolutionLanguagePack.UpdateDeploymentConfig(DeploymentConfig& config, Int32 numServers)     at Microsoft.SharePoint.Administration.SPSolutionLanguagePack.AddDeploymentConfig(SPWebApplication webApp, Boolean globalInstallWPPackDlls)     at Microsoft.SharePoint.Administration.SPSolutionLanguagePack.DeployFilesInstallFeatures(SPWebApplication webApp, Boolean globalInstallWPPackDlls, Boolean installFeatures, Boolean force, Int32 tries)     at Microsoft.SharePoint.Administration.SPSolutionLanguagePa... 0f34c5d8-fe3d-41c0-b0ca-350eb999d109

Any ideas as I cannot get past this one thus far

Many Thanks